Skip to content

Kies je vakantie

ontdek @ mijnslovenie.com

+31 702173002

/ Best of thema /

De beste apps voor je vakantie in Slovenië

Het beste beperk je het gebruik van een smartphone tot een absoluut minimum tijdens je vakantie. Wij zullen je in elk geval niet aanraden om hier in Slovenië naar een klein scherm te turen en die wijde wereld van natuurschoon te missen. Maar heb je je telefoon dan toch bij je, hier hebben we de beste apps voor je die je bij je vakantie kunnen helpen.

Een app top 5 klinkt als een hele selectie maar, toegegeven, in Slovenië valt dat wel mee. Er zijn maar weinig toeristische apps voorhanden over het land. Deze vijf kunnen we je aanbevelen. Ze zijn allemaal in het Engels. Wij hebben (nog) geen app, maar natuurlijk kan je onze website ook op de mobiel raadplegen.

Slovenia's Top 100

De app Slovenia's Top 100 biedt je een selectie van de 100 meest interessante toeristische attracties in het land. De app toont je welke toeristische hot spots in de buurt zijn. Je ziet foto's, contactgegevens en een kaart. Je kan ook meer toeristische informatie te zien krijgen van het gebied waar je bent. De app is van het Sloveens toerisme bureau.

Google Play

iTunes

Slovenia Trails

Slovenia Trails is een app van Hiking en Biking Slovenia, een onderdeel van het Sloveens toerisme bureau. In de app vind je meer dan 300 wandelpaden en fietsroutes. Ook vind je gegevens van accommodaties die gespecialiseerd zijn in fietsers en wandelaars. Er is allerlei informatie over de routes te vinden (lengte, duur zwaarte, interessante punten), inclusief foto’s. De app beschikt over een offline kaart.

Google Play

iTunes

Visit Ljubljana

Visit Ljubljana, het toerisme bureau van de hoofdstad heeft een eigen app. In de app vind je alles over Ljubljana; de bezienswaardigheden, restaurants, winkels. Met de app selecteer je alles op basis van hoe dichtbij ze zijn. De app werkt met GPS, ook wanneer je offline bent. In de app kan je plekken, die je wilt bezoeken, apart zetten in een My Visit lijst, je eigen wegwijzers maken en herinneringen instellen over plekken die je wilt zien.

Google Play

iTunes

Engels-Sloveens woordenboek

Helaas (nog) niet verkrijgbaar voor Nederlands, maar voor velen toch een uitkomst. Slovenen spreken veelal wel enkele andere talen maar toch, vooral in de afgelegen gebieden, kan het nog wel eens voorkomen dat mensen geen Engels spreken. In dat geval is deze app wel handig. Bovendien, het is gewoon wel leuk om eens iets in het Sloveens te kunnen bestellen. Tik een woord in het Engels in en je krijgt de vertaling in het Sloveens. Er zijn meerdere vertaalapps maar deze heeft de beste beoording.

Play Google

 iTunes

Land of Celje

Celje heeft met twintig omliggende gemeenten een eigen app. De app laat je kennismaken met de fiets- en wandelroutes in het gebied, dat tot de onbekende parels van Slovenië behoort. Het toeristische wijnpad en de geschiedenis van het wijnmaken vind je terug in de app, het regionale park Kozjansko, de hop en de brouwerij van Lasko, de zes grote spa resorts en natuurlijk de stad Celje.

Play Google

iTunes

Mark Koghee
HOE KUNNEN WE JE HELPEN?
Your Information will never be shared with any third party.
Ask us anything that is on your mind regarding holiday in Slovenia. We will answer your question in 1 working day.
We offer free of charge advice to our subscribers. By sending us a question, you confirm that you agree with receiving our occasional tips and stories about Slovenia. No spamming, we promise.
Dank je wel!
HOE KUNNEN WE JE HELPEN?
foto: Marleen Menken
Dank je wel!
HOE KUNNEN WE JE HELPEN?
foto: Marleen Menken
Dank je wel!
I would like to receive press news from Slovenia.
Thank you!
IK WIL BERICHT ONTVANGEN
Dank je wel!
MIJN SLOVENIË EBOOK COLLECTIE:
SOCA VALLEI WANDELROUTES
BEDANKT! JE EBOOK IS IN JE EMAIL INBOX.
MIJN SLOVENIË EBOOK COLLECTIE:
BOHINJ WANDELROUTES
BINNENKORT ...
MIJN SLOVENIË EBOOK COLLECTIE:
BOHINJ WANDELROUTES
BEDANKT! JE EBOOK IS IN JE EMAIL INBOX.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord.
I would like to be notified when I can register for Boek Mijn Slovenië
Thank you!
Dank je wel!
WE BESPAREN JE TIJD EN ZORGEN
// SPECIALE SELECTIE
Kwalitatieve en gecontroleerde aanbiedingen
//FLEXIBELE BOEKINGSOPTIES
50 % nu betalen en 50 % later
// GOED GEREGELD
Online veiligheid, garantiefonds, verschillende verzekeringen...
Op jou afgestemd reisplan met een boeking ter waarde van 100 euro
// GRATIS REISPLAN
Vandaag zijn we bezig met onderhoud van ons reserveringssysteem. Onze excuses voor het ongemak! Morgen kunt u weer gebruik maken van het boekingssysteem.
ONDERHOUD
OP MAAT
En wij gaan voor jou een accommodatie uitzoeken of rondreis creëren.
ZONDER EXTRA KOSTEN
KAARTEN
Wandelkaarten, Toeristische kaarten, Wegenkaarten
Liever geen telefoonnummer geven? Wij gaan dan per email formulier verzenden.
Dank je wel!
Dank je wel!