Skip to content

Kies je vakantie

ontdek @ mijnslovenie.com

+31 702173002

/ Nieuwtjes /

Op vakantie met Mijn Slovenië

Begin hier je droomvakantie naar Slovenië. Naast informatie over Slovenië bieden wij je nu met Boek Mijn Slovenië ook de meest unieke plekjes en de meest speciale activiteiten aan. Profiteer van onze expertise over Slovenië en boek je accomodatie en/of activiteit in Slovenië hier.

Slovenië?

Slovenië is een vakantieland dat snel aan populariteit wint. Het kleine land tussen Italië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië wordt gekenmerkt door een adembenemende en zeer varieerde natuur. Slovenië is geen land van massatoerisme maar van unieke en authentieke ervaringen.

Ontdek

Begin je reis met ons. Ontdek Slovenië hier op Mijnslovenie.com. Laat je inspireren en informeren door onze verhalen. Lees wat je allemaal kan doen en wat er te zien is.

Boek

Wil je Slovenië bezoeken, surf dan naar Boek voor ons aanbod. We hebben een gevarieerde selectie. Je vindt bij ons boomhutten maar ook luxe vakantiehuizen. Boek Mijn Slovenië begint met een aanbod aan accomodaties. Later worden activiteiten aan het aanbod toegevoegd. Verwacht daarom op termijn ook aanbiedingen voor leuke uitstapjes.

Profiteer nu

Om de start van Boek Mijn Slovenië te vieren hebben we een speciale aanvangsactie. Wie tot en met zondag 23 april voor 100 euro of meer boekt bij ons, krijgt een gratis adviessessie op Skype/telefoon/persoonlijk*

Omdat ons aanbod nog niet compleet is, kan het dat er nog niet iets voor jou tussen zit. In dat geval kan je toch van onze actie gebruik maken door een coupon voor honderd euro te kopen. Met de coupon kan je later, als er wel iets voor je is, iets boeken. Als je met de coupon wel gebruik maakt van de sessie maar uiteindelijk niets boekt, dan kan je maximaal zestig euro terugvragen.

*persoonlijk: in Den Haag of Dordrecht

 

Latest posts by Tina Batistuta (see all)