Accommodaties voor stellen

Alle accommodaties die wij aanbieden, zijn door ons bezocht. Tijdens die bezoeken kijken we onder andere of de accommodaties geschikt zijn voor stellen. Wij letten goed op:

  • Of er voldoende rust en privacy is.
  • Is er een tweepersoonsbed aanwezig en is er daarnaast bij voorkeur ook zitgelegenheid.
  • Of je gemakkelijk van het buitenleven kunt genieten met een balkon, terras of tuin.
  • Of er in de omgeving voldoende mogelijkheden zijn voor zowel een actieve vakantie als ontspanning.
  • Of er een goed culinair aanbod is bij de accommodatie zelf of op korte afstand.

Houd er rekening mee dat hoe sneller je bij ons een boekingsverzoek doet, des te beter de accommodaties bij je wensen aansluiten. Reis je in het hoogseizoen, dan kun je het beste al in de herfst of winter boeken voor de meeste keuze. We werken met goede en kleinschalige accommodaties. Deze kunnen al gauw volgeboekt zijn.

Onderstaande accommodaties zijn slechts een greep uit ons aanbod en onze favoriete accommodaties voor stellen. De prijscategorieën zijn voor de hoog seizoen, dus zomer.

Sommige accommodaties staan in twee verschillende prijscategorieën, doordat een upgrade mogelijk is.

Appartementen met terras en uitzicht op vallei

De Soca vallei charmeert de bezoekers met de kleur van de Soca rivier, witte kiezels op haar oevers, honderden watervallen en kleine riviertjes. De pieken van de Julische Alpen zijn steil en strekken zich tot bijna 2.000 meter boven de vallei uit. De grens van het Triglav Nationaal Park, één van de oudste nationale parken in Europa, bevindt zich op loopafstand van het huis.

De Soca vallei is het outdoorparadijs van Slovenië; je kunt hier alle outdoor sporten die je maar kunt bedenken uitvoeren. 

Er zijn twee stijlvolle appartementen beschikbaar. Elke appartement heeft eigen terras. Je kunt fietsen lenen en gebruik van grote tuin van eigenaren maken.