Accommodaties voor stellen

Alle accommodaties die wij aanbieden, zijn door ons bezocht. Tijdens die bezoeken kijken we onder andere of de accommodaties geschikt zijn voor stellen. Wij letten goed op:

  • Of er voldoende rust en privacy is.
  • Is er een tweepersoonsbed aanwezig en is er daarnaast bij voorkeur ook zitgelegenheid.
  • Of je gemakkelijk van het buitenleven kunt genieten met een balkon, terras of tuin.
  • Of er in de omgeving voldoende mogelijkheden zijn voor zowel een actieve vakantie als ontspanning.
  • Of er een goed culinair aanbod is bij de accommodatie zelf of op korte afstand.

Houd er rekening mee dat hoe sneller je bij ons een boekingsverzoek doet, des te beter de accommodaties bij je wensen aansluiten. Reis je in het hoogseizoen, dan kun je het beste al in de herfst of winter boeken voor de meeste keuze. We werken met goede en kleinschalige accommodaties. Deze kunnen al gauw volgeboekt zijn.

Onderstaande accommodaties zijn slechts een greep uit ons aanbod en onze favoriete accommodaties voor stellen. De prijscategorieën zijn voor de hoog seizoen, dus zomer.

Sommige accommodaties staan in twee verschillende prijscategorieën, doordat een upgrade mogelijk is.

Wij hebben meer dan 250 accommodaties in de aanbod in Slovenië en Kroatië.

Voorbeelden 

Appartementengebouw op rustige locatie in Kranjska Gora

Op loopafstand van het centrum van Kranjska Gora en op slechts een paar minuten afstand van het Jasna meer, vind je een kleinschalig appartementengebouw met diverse kamers en appartementen. Op de begane grond is ook een gezellige lounge in Alpine stijl. Vanuit de lounge heb je ook toegang tot een klein terras voor zonnige dagen.

Het personeel zorgt ervoor dat er elke dag wat klaar staat voor als je tussendoor lekkere trek hebt. Voor jonge kinderen is er een kleine speelkamer. In de gezellige ontbijtzaal kun je genieten van een goede start van de dag.

Er zijn kamers en appartementen beschikbaar.

berghi huis berghi vierpersoonsappartement