Skip to content

Kies je vakantie

ontdek @ mijnslovenie.com

+31 702173002

Rondreizen

Ontdek Slovenië met jouw Slovenië specialist

Slovenië is een land met vele gezichten. Je vindt er de Alpen naast de kust, bossen en meren. En valleien met elk hun eigen cultuur en keuken. Ontdek de verschilende gezichten van het land met een rondreis. Je verblijft in verschillende regio's om ze beter te ontdekken en profiteert optimaal van onze kennis van Slovenië. Niet alleen zie je de hoogtepunten van het land, je ontdekt ook bijzondere onbekende plekjes.

 

Waarom reizen met Mijn Slovenië?

 • Slovenië kenners

  We zijn de enige in Slovenië gespecialiseerde touroperator in de Nederlandse taal. Wij zijn Slovenen en Nederlanders die vanuit Nederland en Slovenië werken. We kunnen daardoor uitstekende verbindingen leggen tussen jouw wensen en de mogelijkheden die Slovenië biedt die uit te laten komen.

 • Authentiek beeld

  We brengen je niet alleen naar de trekpleisters maar ook rustige bijzondere plekjes die je een authentiek beeld van het land geven. 

 • Op maat

  Omdat we dé Slovenië experts zijn, kunnen we de reizen zo aanpassen dat ze aan jouw wensen voldoen. En als dat niet genoeg is, kunnen we zelfs een reis helemaal nieuw samenstellen op basis van jouw wensen.

 • Kwaliteit en boetiek

  We willen graag dat je optimaal geniet van het echte Slovenië. Kwaliteit, authenticiteit, persoonlijke aandacht, service zijn sleutelbegrippen voor ons. Accommodaties zijn bij voorkeur boetiek accommodaties en voor elke reis ontvang je een gratis reisplan met tips en praktische informatie. Lees hier meer over de Mijn Slovenie reizen.

bekijk onze selectie

Zie de onderstaande pakketten om ideeën te krijgen en vraag ons een aanbod op maat te maken

De rondreizen zijn kant-en-klare pakketten. Tijdens je reis verblijf je in drie tot vier bestemmingen om zo de veelzijdigheid van Slovenië te ervaren. Je krijgt een persoonlijk reisplan dat je door de reis gidst.

In de rondreizen in de zomer zijn veel leuke bestemmingen voor gezinnen opgenomen.

De rondreizen in de lente en het najaar laten je genieten van de rust van Slovenië. Deze reizen bieden je ook ideale mogelijkheden om de Sloveense keuken te ontdekken. De prijzen zijn een stuk lager dan in de zomer.

Voor actieve reizigers hebben we rondreizen waarin je kunt wandelen, fietsen en raften en of canyonen.

Zie meer details in de reisbeschrijving.

Kies je avontuur

Kerstreis naar Ljubljana

De kerstmarkt van Slovenië

Ljubljana in december; je moet het hebben gezien om te geloven. De kerstverlichting waarmee het centrum volhangt is al indrukwekkend, de drukte en levendigheid in de straten is ongelofelijk. Bezoek de grote kerstmarkt van Slovenië en geniet van de warme sfeer, de optredens die vrijwel dagelijks op diverse podia worden gehouden en de evenementen zoals de Sinterklaas optocht op 5 december (inderdaad, ook in Slovenië!). Hoe laag de temperatuur ook is, de sfeer van Ljubljana in december zal je verwarmen.

Wijn en culinairreis

Lekker in het najaar

De Sloveense keuken is er een van afwisseling. Van de alpenkeuken tot de balkankeuken, van de pannonische keuken tot de mediterraanse. De gerechten worden op traditionele wijze gemaakt met de natuurlijke ingrediënten die het land voortbrengt. Proef de lokale specialiteiten op de boerderijen, probeer wat van het Sloveense 'street food' en eet in toprestaurants die de oude tradities met een moderne twist voortzetten. Bij de wijngaarden kan je proeven van de vele kwalitatieve wijnen van Slovenië en geheel volgens de Sloveense traditie proef je, veelal als kennismaking, met je gastheer/vrouw de schnapps van het huis.

Kant & klare zomerreizen

Vier regio’s, vier accommodaties

Nergens vind je zoveel veelzijdigheid als in Slovenië. Klimaat, landschap, keuken en cultuur veranderen er in afstanden van enkele tientallen kilometers. Wil je het echte Slovenië ontdekken, bezoek dan meerdere plekken. Wij hebben de beste hier voor je geselecteerd met deze kant & klare zomerreizen.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?
Your Information will never be shared with any third party.
Ask us anything that is on your mind regarding holiday in Slovenia. We will answer your question in 1 working day.
We offer free of charge advice to our subscribers. By sending us a question, you confirm that you agree with receiving our occasional tips and stories about Slovenia. No spamming, we promise.
Dank je wel!
HOE KUNNEN WE JE HELPEN?
foto: Marleen Menken
Dank je wel!
HOE KUNNEN WE JE HELPEN?
foto: Marleen Menken
Dank je wel!
I would like to receive press news from Slovenia.
Thank you!
IK WIL BERICHT ONTVANGEN
Dank je wel!
MIJN SLOVENIË EBOOK COLLECTIE:
SOCA VALLEI WANDELROUTES
BEDANKT! JE EBOOK IS IN JE EMAIL INBOX.
MIJN SLOVENIË EBOOK COLLECTIE:
BOHINJ WANDELROUTES
BINNENKORT ...
MIJN SLOVENIË EBOOK COLLECTIE:
BOHINJ WANDELROUTES
BEDANKT! JE EBOOK IS IN JE EMAIL INBOX.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord.
I would like to be notified when I can register for Boek Mijn Slovenië
Thank you!
Dank je wel!
WE BESPAREN JE TIJD EN ZORGEN
// SPECIALE SELECTIE
Kwalitatieve en gecontroleerde aanbiedingen
//FLEXIBELE BOEKINGSOPTIES
50 % nu betalen en 50 % later
// GOED GEREGELD
Online veiligheid, garantiefonds, verschillende verzekeringen...
Op jou afgestemd reisplan met een boeking ter waarde van 100 euro
// GRATIS REISPLAN
Vandaag zijn we bezig met onderhoud van ons reserveringssysteem. Onze excuses voor het ongemak! Morgen kunt u weer gebruik maken van het boekingssysteem.
ONDERHOUD
OP MAAT
En wij gaan voor jou een accommodatie uitzoeken of rondreis creëren.
ZONDER EXTRA KOSTEN
KAARTEN
Wandelkaarten, Toeristische kaarten, Wegenkaarten
Liever geen telefoonnummer geven? Wij gaan dan per email formulier verzenden.
Dank je wel!
Dank je wel!