Skip to content

Kies je vakantie

ontdek @ mijnslovenie.com

+31 702173002

NATUUR-

ontdekkingsvakantie

Alleen in de natuur 

VRAAG IEMAND WAT ZE HET MOOIST VONDEN AAN SLOVENIË EN ZE ANTWOORDEN ONGETWIJFELD: DE NATUUR. ERVAAR ZELF DE MOOISTE NATUUR, WEG VAN DE MASSA.

Slovenië is één van de meest dunbevolkte landen van Europa. Haal diep adem in een land dat voor 60% uit bossen bestaat en voor een derde uit beschermde gebieden. Het beste recept om de natuur te ervaren, is het gezelschap van je geliefden. Vermijd de massa's, bezoek de onbekende parels en verblijf in kleinschalige accommodaties. 

TYPE VAKANTIE

Natuurvakantie

Aantal dagen

8 dagen (+/- dagen mogelijk)

Prijs

 vanaf € 202 per persoon

Geschikt voor

Stel / Familie

natuurvakantie Slovenie Kolpa
natuurvakantie Slovenie bloemen
Kras natuurvakantie Slovenie
bergen natuurvakantie Slovenie
natuurvakantie Slovenie Bled
Brda natuurvakantie Slovenie
Bela Krajina, natuurvakantie Slovenie zuid
natuurvakantie Slovenie
natuurvakantie Slovenie Alpen
natuurvakantie Slovenie actieve vakantie
natuurvakantie Slovenie Kras
Soca vallei natuurvakantie Slovenie
Bled natuurvakantie Slovenie
Kolpa natuurvakantie Slovenie
Savinja natuurvakantie Slovenie
bloemen natuurvakantie Slovenie
natuurvakantie Slovenie zomer
natuur rivier Slovenie
najaar natuurvakantie Slovenie
natuurvakantie Slovenie Pohorje
Skocjan
Pohorje natuurvakantie Slovenie
natuurvakantie Slovenie Julische Alpen
natuurvakantie Slovenie Brda
natuurvakantie Slovenie najaar
Bohinj natuurvakantie Slovenie
natuurvakantie Slovenie Soca
natuurvakantie Slovenie Kras
zuid Slovenie natuur

Bij deze reis staan niet de grote trekpleisters centraal, maar het genot van de schone lucht, groene omgeving en prachtige uitzichten. Ontvlucht de massa's. De natuur is jouw toevluchtsoord. Bereid je voor te genieten van de bossen en weides rondom je, van een eenvoudige wandeling naar een waterval of rivier, de uitzichten op de bergen en heuvels. Wees opmerkzaam voor de kleine dingen; bergweides vol bloemen, fruitbomen, vreemd gevormde rotsen, de vlinders en plekken waar je alleen het zingen van de vogels hoort.

Deze pakketreis is vooral geschikt voor natuurliefhebbers voor wie wandelen en fietsen niet het hoofddoel is, maar een prettige bijkomstigheid. De reis kan het gehele jaar worden gemaakt, maar met name de lente en herfst zijn erg mooi.


Kenmerken van deze reis

 • De natuur staat centraal
 • Rustig gelegen accommodaties met weinig of geen contact met anderen
 • Twee dagen fietshuur inbegrepen
 • Eén keer kanohuur inbegrepen
 • Gratis annuleren in geval van gevaar voor volksgezondheid

Je verblijft in twee verschillende accommodaties waar je niet of weinig in contact komt met (veel) anderen mensen. Er zijn twee categorieën mogelijk: een alleenstaande accommodatie op een afgelegen locatie, of een kleinschalige accommodatie met weinig sociaal contact (eigen keuken en badkamer en een privé balkon of terras). De accommodaties van beide categorieën zijn met een auto te bereiken. Eén van de accommodaties is in een bekend gebied en de andere is in een onbekende parel van Slovenië. 

Bij het pakket is twee dagen fietshuur inbegrepen. We geven je daarbij ook suggesties voor mooie routes. In bergachtige gebieden kun je ook kiezen voor een elektrische fiets en het is mogelijk om de fiets bij je accommodatie te laten bezorgen. Ook inbegrepen is een dagje huur van een kano, sup of boot, zodat je heerlijk kunt peddelen op het heldere water van een rivier of meer.

In het reisplan dat je bij de boeking krijgt, staan tips voor de minder bekende plekken. Ook in het hoogseizoen kun je dus deze reis boeken en tóch de massa's vermijden. In de lente en herfst kun je alsnog enkele bekende plaatsen bezoeken, omdat het er dan minder druk is. Het is mogelijk gedetailleerde routebeschrijvingen en GPS tracks voor wandel- en fietsroutes bij te boeken voor enkele regio's in het land. 

Met deze reis ontdek je dus de échte natuur van Slovenië, ook buiten de trekpleisters, en je hebt minimaal sociaal contact door de keuze van accommodaties. Is er sprake van overmacht door gezondheidsrisico's? Dan kun je deze reis kosteloos omboeken of annuleren.


HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

 • Triglav Nationaal Park
 • Diverse bergmeren en watervallen
 • Wandelen met prachtige uitzichten
 • Twee dagen fietsen met leuke routes
 • Een (half) dagje peddelen op schoon water

VOORBEELD: ALLEENSTAANDE ACCOMMODATIES

Dit is een voorbeeldreis voor een reis met prijscategorie: premium in het middenseizoen. 

Prijs voor 2 personen / 4 personen voor 8 dagen: 1.103 EUR   /  1.417 EUR
Zie onderaan wat bij deze voorbeeldreis is inbegrepen.


4 dagen Pohorje bergplateau

Bestemming: Het Pohorje gebergte ligt in het noordoosten van Slovenië en heeft een hoogte van 1.000 tot 1.500 meter. Het gebergte is veelal bebost. Het gebergte grenst aan diverse wijngebieden en ook aan Maribor, de tweede stad van Slovenië. De omgeving nodigt uit tot het (actief) genieten van de overweldigende natuur.

Maribor Pohorje

Dagtrips:
Binnen 20 min.: Wandelen en fietsen in de directe omgeving, natuurlijk waterpark bij Radlje ob Dravi, Drava rivier, en andere.
Binnen 45 min.: Rogla en de Treetop Walk, Lovrenc meren, wijngebied boven Maribor, en andere.

Accommodatie: Het prachtige, gerenoveerde vakantiehuis ligt op een rustig en afgelegen landgoed van 44 hectare. Het huis heeft vier ruime slaapkamers. Buiten is een grote tuin met overdekt zitgedeelte, barbecue, vuurplaats, schommel en zandbak. Het is de perfecte bestemming voor privacy en rust.

Koca Dobnik, Pohorje, Maribor, vakantiehuis

koca dobnik, keuken, vakantiehuis, pohorje, koroska


4 dagen Bohinj

Bestemming: De Bohinj vallei heeft een schat aan natuur; hoge bergen, diverse watervallen, stille bossen, groene weides en een indrukwekkende kloof. Hoewel het rond het meer in het hoogseizoen druk kan zijn, is het op andere plekken nog steeds mogelijk in alle rust van de natuur te genieten. Wij helpen je daarbij.

Bohinj meer Julische Alpen

Dagtrips:
Binnen 20 min.: Fietsen in de Bohinj vallei, Bohinj meer, Mostnica kloof, diverse watervallen, Pokljuka bergplateau, en andere.
Binnen 45 min.: Kranjska Gora vallei, Pokljuka kloof, de Karawanken, en andere.

Accommodatie: Een lodge op een rustige plek op een weide. De ideale locatie voor rust en privacy, maar tegelijkertijd niet ver van de bewoonde wereld met alle faciliteiten. De lodge is vervaardigd van natuurlijke materialen, zodat je je zowel buiten als binnen in de vrije natuur waant. De lodge heeft een eigen keuken en badkamer.

Lodge Jelje - Rozmans lodges

Lodge Jereka - Rozmans lodges

Activiteit 1: SUPpen op de Drava rivier

De sup-tour in Maribor bestaat uit een beginners sup-cursus en is inclusief sup-board, peddel en zwemvest. De tour over rivier de Drava duurt 2 uur. Onderweg worden foto’s gemaakt die bij de tour zijn inbegrepen. De tour is onder begeleiding van een gecertificeerde gids.

SUP in Maribor met Bananaway

Activiteit 2: Twee dagen fietshuur

Huur van een stadsfiets in omgeving Bled. Fiets het meer rond, verken het knooppuntennetwerk rond Radovljica en vind verborgen plekjes.


INBEGREPEN

 • Accommodaties (8 dagen / 7 nachten)
 • Eindschoonmaak
 • Huur van SUP (1 dag) in Maribor
 • Fietshuur (2 dagen) in Bohinj en/of Bled
 • Reisplan op maat

VOORBEELD: REIS MET KLEINSCHALIGE ACCOMMODATIES

Dit is een voorbeeldreis voor een reis in prijscategorie standaard in het middenseizoen. 

Prijs voor 2 personen / 4 personen voor 8 dagen: 791 EUR   /   1.198 EUR
Zie onderaan wat bij deze voorbeeldreis is inbegrepen.


4 dagen Julische Alpen

Bestemming: Het Pokljuka plateau ligt op een hoogte van ongeveer 1.000 - 1.300 meter in het hart van het Triglav Nationaal Park. In de omgeving kun je prachtig wandelen door de bossen met naaldbomen en over weides met prachtig uitzicht. Het wereldberoemde Bled en het wonderschone Bohinj zijn beide snel te bereiken. Je kunt ook eens naar de noordkant van het nationaal park, de Kranjska Gora vallei.

Dagtrips: 
Binnen 20 min.: Wandelen op het plateau, fietsen in de Bohinj vallei, de Pokljuka kloof, herdersdorp Zajamniki, en andere.
Binnen 45 min.: Watervallen in de Kranjska Gora vallei, de Karawanken, Soriška planina, en andere.

Accommodatie: Een appartement in een gerenoveerde villa op het Pokljuka bergplateau. In totaal zijn er zes appartementen op drie verdiepingen. De villa ligt in het Triglav Nationaal Park en biedt een natuurlijke omgeving met veel rust en ruimte. Het appartement heeft een privé balkon of terras en een gedeelde tuin. Je kunt direct starten met wandelen in de prachtige natuur rondom de accommodatie.

villa vesna pokljuka

villa vesna pokljuka


4 dagen Kočevsko

Bestemming: Het zuiden van Slovenië is minder bekend bij de meeste toeristen en biedt juist daarom een rustige, groene omgeving. Kočevje is bekend om de oerbossen waar je op een begeleide beren-excursie kunt. In de zomer kun je verkoeling vinden in het meer van Kočevje. De regio biedt mogelijkheden voor wandelen en fietsen en je kunt authentieke dorpjes bezoeken en de lokale smaken proeven in bijzondere restaurants en proeverijen.

kocevje, meer

Dagtrips: 
Binnen 20 min.: De (oer)bossen van Kočevje, fietsen in de omgeving van Ribnica, het meer van Kočevje, en andere.
Binnen 45 min.: Bijzonder Karst-meer Cerknica, wandelen bij Rakov Škocjan, de Kolpa rivier, en andere.

Accommodatie: Kleinschalige accommodatie met slechts vier kamers in een piepklein dorpje op een steenworp afstand van Ribnica. Er is een gedeelde keuken en een fijne tuin met veel ruimte. De kamers hebben een warme sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen die lokaal zijn vervaardigd. Op loopafstand vind je alle faciliteiten en aanbieders van proeverijen van honing en vleessoorten. Ontbijt is tegen toeslag mogelijk.

Skrabec homestead met tuin

Skrabec homestead tweepersoonskamer


Activiteit 1: Kanoën op het meer van Bohinj

Je huurt een kano voor een dagdeel en kunt heerlijk peddelen op het helderblauwe water van het meer van Bohinj. Geniet van de rust op het water en de prachtige uitzichten op de omliggende bergen.

kanoen en kayakken op het meer Bohinj in Juliaanse Alpen; bron Mijn Slovenie


Activiteit 2: Twee dagen fietshuur in omgeving Bled

Huur van een stadsfiets in omgeving Bled. Fiets het meer rond, verken het knooppuntennetwerk rond Radovljica en vind verborgen plekjes.

fietsen, rivier, bohinj, mijn slovenië, fietsvakantie


INBEGREPEN

 • Accommodaties (8 dagen / 7 nachten)
 • Eindschoonmaak
 • Fietshuur (2 dagen) in Bohinj en/of Bled
 • Huur van kano (1 dag) voor Bohinj meer
 • Reisplan op maat

INBEGREPEN

 • Accommodaties voor 8 dagen / 7 nachten
 • Eindschoonmaak
 • Fietshuur voor 2 dagen
 • Huur van kano voor 1 dag
  Huur van boot, sup of kajak ook mogelijk
 • Bijdrage GGTO Garantiefonds
 • Reisplan op maat

NIET INBEGREPEN

 • Je reis naar en in Slovenië
 • Toeristenbelasting

OPTIONEEL

 • Huurauto
 • Huur van elektrische fiets
 • Gedetailleerde fiets- of wandelroutebeschrijvingen 
 • Aanvullende activiteiten (watersporten, proeverijen, rondleidingen, etc.)
 • Verlenging van verblijf in Slovenië

Voor 2 personen

Alleenstaande accommodatie - Prijs per persoon voor 8 dagen: vanaf 423 EUR
Kleinschalige accommodatie - Prijs per persoon voor 8 dagen: vanaf 266 EUR

Voor 4 personen

Alleenstaande accommodatie - Prijs per persoon voor 8 dagen: vanaf 305 EUR
Kleinschalige accommodatie - Prijs per persoon voor 8 dagen: vanaf 208 EUR

Voor 6 personen

Alleenstaande accommodatie - Prijs per persoon voor 8 dagen: vanaf 267 EUR
Kleinschalige accommodatie - Prijs per persoon voor 8 dagen: vanaf 202 EUR

We kunnen de reis helemaal aanpassen aan jouw wensen en reisgezelschap en zoveel mogelijk afstemmen op je budget.

Appartement met uitzicht op Soča vallei

Appartementen met terras en uitzicht op vallei

De Soca vallei charmeert de bezoekers met de kleur van de Soca rivier, witte kiezels op haar oevers, honderden watervallen en kleine riviertjes. De pieken van de Julische Alpen zijn steil en strekken zich tot bijna 2.000 meter boven de vallei uit. De grens van het Triglav Nationaal Park, één van de oudste nationale parken in Europa, bevindt zich op loopafstand van het huis.

De Soca vallei is het outdoorparadijs van Slovenië; je kunt hier alle outdoor sporten die je maar kunt bedenken uitvoeren. 

Er zijn twee stijlvolle appartementen beschikbaar. Elke appartement heeft eigen terras. Je kunt fietsen lenen en gebruik van grote tuin van eigenaren maken.

Appartement in Bled

Accommodatie aan de rand van het bos

Het huis ligt in een mooie en stille omgeving in Bled, aan het einde van een straat en omgeven door een bos. Vanaf het huis is het slechts vijftien minuten lopen naar het meer van Bled; met de auto sta je er in vijf minuten. In de omgeving kun je ook prima uitstapjes maken naar het stadje Radovljica en naar Bohinj.

Het huis is gebouwd met oog voor een origineel, architectureel concept met ecologisch dak en gevel. Er zijn twee appartementen van diverse maten in het huis, elk met eigen terras en een grote tuin.

accommodatie Bled Slovenie

Agenija Forest Edge apartment Bled

Appartement op Pokljuka bergplateau

Gerenoveerde villa op het Pokljuka bergplateau

Pokljuka is een bergplateau in het Triglav Nationaal Park in de Julische Alpen. Zowel in de zomer als in de winter is dit de perfecte bestemming voor mensen die op een actieve manier van de natuur willen genieten. Ook is het een goede plek voor rustzoekers, hoewel het niet ver van top bezienswaardigheden is. Bled en Bohinj bereik je beide in een half uur tijd en in iets meer dan een uur sta je in de hoofdstad Ljubljana.

Op het plateau vind je een bergvilla die in 2017 geheel is gerenoveerd. De villa ligt op een vredige plek te midden van bossen en weides. In totaal zijn er zes appartementen van verschillende groottes, maar vergelijkbaar ingericht. De villa heeft een gezamenlijke ruimte voor ski's. Achter de villa is een schuur waar fietsen kunnen worden gestald. Gasten kunnen gebruik maken van de gezamenlijke tuin met zitgelegenheid. 

villa vesna pokljuka villa vesna pokljuka

Chalet op bergplateau Pokljuka

Vakantiechalet op Pokljuka bergplateau

Pokljuka is een bergplateau in het Triglav Nationaal Park in de Julische Alpen. Zowel in de zomer als in de winter is dit de perfecte bestemming voor mensen die op een actieve manier van de natuur willen genieten. Ook is het een goede plek voor rustzoekers, hoewel het niet ver van top bezienswaardigheden is. Bled en Bohinj bereik je beide in een half uur tijd en in iets meer dan een uur sta je in de hoofdstad Ljubljana.

De chalet staat op een rustige plek en is omgeven door weides en bossen. Bij de chalet hoort een grote tuin met veel zitgelegenheid. De warme sfeer binnen is ook uitnodigend. De chalet heeft één slaapkamer voor vijf personen en een eigen keuken en badkamer.

Lodge in Bohinj vallei

Houten lodges in Bohinj vallei

De Bohinj vallei heeft een schat aan natuur; hoge bergen, diverse watervallen, stille bossen, groene weides en een indrukwekkende kloof. Dichtbij vind je het wereldberoemde Bled, het stille bergplateau Pokljuka en andere schatten van het Triglav Nationaal Park. Je kunt gemakkelijk een dagtrip maken naar de Soča vallei of Kranjska Gora vallei. Ook leuke stadjes zoals Radovljica, Kranj en natuurlijk de hoofdstad Ljubljana, kun je binnen een uur bereiken.

De lodges liggen op een rustige plek op een weide. De ideale locatie voor rust en privacy, maar tegelijkertijd niet ver van de bewoonde wereld met alle faciliteiten. De lodge is vervaardigd van natuurlijke materialen, zodat je je zowel buiten als binnen in de vrije natuur waant. De lodge heeft een eigen keuken en badkamer.

Lodge Jelje - Rozmans lodges

Lodge Jereka - Rozmans lodges

Chalet op de berg in Kamnik Alpen

Chalets op bergplateau Velika Planina

Velika Planina herbergt één van de laatst overgebleven herdersdorpjes op hoogte waar de traditionele bergherderscultuur nog steeds leeft. Het pittoreske hoge bergplateau in de Kamnik-Savinja Alpen is beroemd om zijn overweldigende natuurlijke schoonheid. Een uitgebreid netwerk van wandelpaden doorkruist het unieke berglandschap met zijn uitgestrekte weiden en talloze karst-kenmerken zoals zinkgaten en holen.

Als je op zoek bent naar rust en een verblijf te midden van de natuur, dan is dit de perfecte locatie. De chalets zijn niet met de auto te bereiken. Op het bergplateau zijn enkele restaurants.

De chalets zijn volledig gerenoveerd, maar daarbij is de authentieke stijl behouden. Bij de chalet hoort een terras en je hebt zowel binnen als buiten uitzicht op de bergen. Sommige chalets hebben een houten hot tub.

bergchalet Slovenie chalet op de berg in Slovenie

Vakantiehuis op Pohorje bergplateau

Sfeervol vakantiehuis met grote tuin in het Pohorje gebergte

Pohorje is een relatief onbekende streek in het noorden van Slovenië. Het is een bergachtig gebied met eveneens veel bos en er zijn meer en meer activiteiten mogelijk. De wandel- en fietsroutes zijn bijvoorbeeld goed bewegwijzerd, en daarnaast kun je in de omgeving ook paardrijden, canyoning, mountainbiken en in de winter natuurlijk wintersporten bij Maribor-Pohorje en Rogla.

Net buiten het dorp Lovrenc na Pohorju vind je een prachtig vakantiehuis op een heuvel. Het huis biedt totale privacy, want er zijn geen buren in de omgeving. 

Maribor, de tweede stad van Slovenië, ligt op ongeveer dertig kilometer afstand. In de omgeving kun je ook zwemmen in een natuurlijk waterpark. Daarnaast kun je dagtrips maken naar het oude stadje Ptuj, wijngebied Jeruzalem en skiresort Rogla (waar in de zomer andere activiteiten mogelijk zijn). 

Koca Dobnik, Pohorje, Maribor, vakantiehuis koca dobnik, keuken, vakantiehuis, pohorje, koroska

Cottage met panoramisch uitzicht

Glamping met panoramisch uitzicht

De omgeving van Slovenska Bistrica is een rustig deel van het land dat door veel toeristen nog niet is ontdekt. De stadjes en dorpjes in deze omgeving zijn authentiek. In de omgeving vind je groene, glooiende heuvels en wijngaarden. Je vindt hier onder andere de stad Celje met een prachtig kasteel, een klooster in een verborgen vallei, skigebied Rogla en de Lovrenc (berg)meren. In de omgeving kun je prima wandelen en fietsen. Het is een plek waar je 's avonds de heldere sterrenhemel kunt bewonderen en de hele dag kunt genieten van de rust en de geluiden van de natuur.

De accommodatie ligt op een heuvel met uitzicht op de vallei en de bergen op de achtergrond. Direct achter de accommodatie ligt een wijngaard en het bos ligt op korte loopafstand. De accommodatie is kleinschalig met slechts één cottage en een glamping hut. Beide hebben een eigen terras met uitzicht en privacy. 

Panorama glamping cottage

Panorama glamping cottage - inside

Accommodatie met natuurlijke wellness bij Idrija

Gezellige accommodatie met natuurlijke wellness

Het landgoed ligt op acht kilometer afstand van het centrum van het UNESCO-stadje Idrija. Het landgoed is zeer geschikt voor ontspanning te midden van rust en natuur. Tegelijkertijd zijn er binnen een uur reistijd veel bezienswaardigheden te bereiken, zoals de hoofdstad Ljubljana, het wereldberoemde Bled, de Vipava vallei, het stadje Škofja Loka en buurland Italië.

Je verblijft in een smaakvol ingericht appartement met eigen keuken en badkamer. Je mag gebruik maken van de kruidentuin, moestuin en verse eieren uit het kippenhok. Er zijn mogelijkheden voor natuurlijke wellness met een kruidensauna en massages in het bos. Je kunt lokaal eten proeven of samen met de eigenaars een traditioneel gerecht uit deze omgeving maken. In de tuin kun je relaxen en barbecueën.

Na Kupcku estate - inside

Na Kupcku estate

Gerenoveerde hoeve nabij Kočevje

Moderne accommodatie in oude hoeve

Het zuiden van Slovenië is minder bekend bij de meeste toeristen en biedt juist daarom een rustige, groene omgeving. Kočevje is bekend om de oerbossen waar je op een begeleide beren-excursie kunt. In de zomer kun je verkoeling vinden in het meer van Kočevje. De regio biedt mogelijkheden voor wandelen en fietsen en je kunt authentieke dorpjes bezoeken en de lokale smaken proeven in bijzondere restaurants en proeverijen.

Kleinschalige accommodatie met slechts vier kamers in een klein dorpje op een steenworp afstand van Ribnica. Er is ook een gedeelde keuken en een fijne tuin. De kamers hebben een warme sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen die lokaal zijn vervaardigd. Op loopafstand vind je alle faciliteiten en aanbieders van proeverijen van lokale producten.

Skrabec homestead met tuin

Skrabec homestead tweepersoonskamer

Vakantiehuis met studios in Karstgebied

Typisch Karst-huis met tuin en binnenplaats

Het Karstgebied vind je in het zuidwesten van Slovenië, grofweg tussen de Vipava vallei en de Adriatische kust. Het is een landschap met kleine, stille dorpjes en rustige binnenwegen tussen de wijngaarden. Het gebied heeft een unieke natuur. Onder het oppervlak schuilen typische karst-verschijnselen; grotten, zinkgaten en ondergrondse rivieren. In de omgeving vind je diverse bezienswaardigheden zoals verschillende grotten, het dorpje Štanjel en de stoeterij Lipica. 

In een dorpje net buiten Divača, aan de rand van het park van de Škocjan grotten, vind je een typisch oud karsthuis. Het heeft een besloten binnenplaats en een tuin met barbecue. De accommodatie biedt ook wellness mogelijkheden.

In totaal zijn er slechts vier studio appartementen. Voor groepen zijn er simpele extra slaapplekken. 

appartement Slovenie te huur vakantiehuis Slovenie Karst

Landgoed in binnenland van Istrië

Rustig landgoed in binnenland van Sloveens Istrië

Wijngaarden en olijfbomen domineren de heuvels in de omgeving, terwijl eikenbomen en dennenbomen in de bossen groeien. Het mediterraanse klimaat met zijn warme zomers en milde winters draagt bij aan het goede gevoel dat je in deze omgeving krijgt. 

Op een vredige locatie op het platteland van Istrië, aan de rand van een klein dorpje, vind je dit landgoed met prachtige uitzichten op de Adriatische Zee en de omringende natuur. Je vindt deze accommodatie op slechts twintig minuten afstand van het centrum van de havenstad Koper en de Adriatische Zee.

Op het kleinschalige landgoed worden diverse kamers, appartementen en vakantiehuisjes verhuurd. Je kunt gebruik maken van het gedeelde terras met barbecue buiten. Op verzoek zijn ook ontbijt en diner beschikbaar. Voor kinderen zijn een speelplaats en ballen beschikbaar.

hiske landgoed Hiske studio appartement

Vakantiehuis in het Oosten van Slovenië

Gerenoveerd wijnhuisje voor rustzoekers

Prekmurje is de meest noordoostelijke provincie van Slovenië. Het gebied wordt omgeven door de buurlanden Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Het is een regio in Slovenië die nagenoeg onontdekt is door buitenlandse toeristen, hoewel het toch veel te bieden heeft. Het natuurpark Goričko is een prachtig gebied waar je kunt genieten van de natuur die hier bijzonder heuvelachtig is. De heuvels zijn bezaaid met bossen en wijngaarden, en je vindt slechts hier een daar kleine dorpjes. Het leven is hier nog authentiek. Je kunt in de omgeving wandelen en fietsen, zonder gestoord te worden door veel verkeer of door veel andere toeristen. Ook zijn er enkele interessante culturele bezienswaardigheden, zoals een Romaans kerkje en een groot kasteel. Je kunt gemakkelijk dagtrips maken naar wijngebied Jeruzalem of het oudste stadje van Slovenië, Ptuj. Daarnaast is het mogelijk om een dagtrip te maken naar Maribor en het Pohorje gebergte (60 min.) of het Balaton meer in Hongarije (1.5 uur).

De locatie van de accommodatie is perfect voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die interesse hebben in de lokale cultuur en natuurlijk goed eten en drinken. Het is geschikt voor stellen. De eigenaars zijn een Sloveens-Nederlands koppel die je graag wegwijs maken in de omgeving. Zij staan altijd voor je klaar en kunnen je ook diverse extra’s bieden, zoals een schilderles of meditatie-les. 

vila smarnica

Huur van kleine camper

Compacte camper voor een flexibele rondreis

De campers zijn nieuwe, efficiënte en betrouwbare voertuigen die alles hebben dat je nodig hebt voor een perfecte reis. Elke camper heeft een volledig uitgeruste keuken en een comfortabel bed. Je kunt daarnaast aantrekkelijke extra’s huren die je trip nog gedenkwaardiger en prettiger maken.

We kunnen regelen dat je opgepikt kan worden waar je maar wil. Laat ons het exacte adres weten en dan ontmoet je de aanbieder daar. De campers zijn perfect voor jou; reiziger, natuurliefhebber, avonturier om de ’roadtrip’ van je leven te make zonder een fortuin uit te hoeven geven.

Er zijn kleine campers voor 2 personen en grotere campers voor 4 personen beschikbaar. Optioneel kunnen wij ook campings boeken.

camperreis Slovenie reizen door Slovenie met camper

Kom tot rust in de ongerepte natuur!

Je hebt al te lang op een vakantie moeten wachten.
Vraag ons om een aanbod. Wij zorgen voor een onbezorgde en veilige reis.