Themareizen

Ontdek Slovenië in je eigen stijl met jouw Slovenië specialist

Maak van je vakantie in Slovenië een bijzondere reis. Vervul je reiswensen met een van onze thematische reizen. Of je nou een smakelijke vakantie wil, educatieve, avontuurlijke, ontspannende of actieve. 

Waarom op thema reizen met Mijn Slovenië?

 • Slovenië kenners

  Met een thematische reis profiteer je optimaal van onze kennis van Slovenië. Wij kennen de mensen, de plekken, de gebruiken en de geschiedenis en laten die kennis graag ten goede komen van jou. Wij doen er alles aan om je reis bijzonder te laten zijn en verliezen daarbij niet uit het oog dat alles ook optimaal geregeld wordt.

 • SELF-GUIDED REIZEN

  De meeste thematische reizen doe je zelf, zonder gids. Voor de reizen krijg je een smartphone app met gepersonaliseerd reisplan die je door je vakantie gidst. In deze app vind je zowel praktische informatie als leuke tips, achtergrondinformatie en verhalen. Je kan dit plan ook als pdf-bestand ontvangen. Sommige themareizen zijn wel (deels) onder begeleiding van een professionele gids. Niettemin ontvang je ook voor deze reizen een reisplan.

 • Op maat

  Omdat we dé Slovenië expert zijn, kunnen we de reizen zo aanpassen dat ze aan jouw wensen voldoen. En als dat niet genoeg is, kunnen we zelfs een reis helemaal nieuw samenstellen op basis van jouw wensen.

 • Kwaliteit en boetiek

  We willen graag dat je optimaal geniet van het echte Slovenië. Kwaliteit, authenticiteit, persoonlijke aandacht, service zijn sleutelbegrippen voor ons. Accommodaties zijn bij voorkeur boetiek accommodaties en voor elke reis ontvang je een gratis reisplan met tips en praktische informatie, in het geval van een fietsvakantie ook belangrijke route aanwijzingen. Lees hier meer over de Mijn Slovenie reizen.

Kies uit onze thema's

De thematische reizen zijn op aanvraag. Wij hebben verschillende programma’s en ideeën en laten die op basis van jouw wensen samenvloeien in een vrijblijvende offerte.

Bijna alle thematische reizen zijn het hele jaar door mogelijk. Maar we raden aan in het voor- of najaar te gaan. Niet alleen is de reis dan voordeliger, het is ook rustiger en het is niet te warm om wat te ondernemen.

Druk op het thema van jouw keuze 

VOOR FOODIES

/ Culinaire ontdekkingsreis

/ Reis door de wijngaarden

/ Natuurvoedsel reis

VOOR ECHTE ONTDEKKERS

/ De Grote Oorlog herinneringsreis

/ Traditiesreis

/ Cultuur-historische reis

VOOR AVONTURIERS

/ Multi-sport vakantie 

/ Survivaltocht 

/ Oerbos reis en bearwatching

VOOR WIE IETS SPECIAALS WIL

/ Luxereis

/ Golfreis

/ Huwelijksreis of romantisch uitstapje

VOOR LICHAAM EN GEEST

/ Wellnessreis

/ Detox vakantie

VOOR LEUKSTE GROEPEN

/ Groepsreis voor vrouwen

/ Groepsreis voor mannen

/ Incentive reis voor bedrijven