Skip to content

Kies je vakantie

ontdek @ mijnslovenie.com

+31 702173002

Professioneel advies maakt het verschil 

Alle informatie voor je vakantie kun je tegenwoordig op het internet vinden. Nog nooit is het plannen van je vakantie zo makkelijk geweest.

Maar… je zou best nog wel eens hulp kunnen gebruiken:

  • wanneer je verdwaalt in de brei aan informatie en je geen beslissing kunt nemen,
  • wanneer je geen tijd hebt om alles op te zoeken,
  • wanneer je twijfelt of de informatie die je hebt gevonden betrouwbaar is.

Het juiste adres voor je vragen over Slovenië

Vraag ons om professioneel advies bij het plannen van je vakantie. Door onze jarenlange werkervaring in de toeristische sector in Slovenië zijn wij het juiste adres voor jouw vragen.

Mochten wij het antwoord eens niet een-twee-drie weten, dan weten we in ieder geval wel waar en bij wie we het antwoord moeten vinden.

Stuur je vraag via het online formulier

Ons advies is gratis. Als je ons je vraag stuurt, ga je er wel automatisch mee akkoord op onze mailinglijst te komen en via email af en toe aanbiedingen, verhalen en tips te ontvangen.

Binnen 2 werkdagen na je vraag vind je een antwoord in je inbox terug (in weekenden en vakanties kan het wel eens iets langer duren). Let op: soms kan ons bericht in je spambox terecht komen!

Als dit nog niet genoeg is en je wilt samen met ons in een privé-sessie je vakantie tot in de puntjes regelen dan kan dit ook, maar hiervoor vragen we wel een vergoeding.

[ulp id="neIRbNdLkGbtAh2v"]