Mijn Slovenië

Naar de bekende plekken en er voorbij

Vermijd de drukte, geniet van frisse lucht

AUTOVAKANTIE BESTEMMING

Slovenië is gemakkelijk met de eigen auto te bereiken en de reis kan desgewenst in één dag worden gemaakt.

AUTOVAKANTIE BESTEMMING

Slovenië is gemakkelijk met de eigen auto te bereiken en de reis kan desgewenst in één dag worden gemaakt.

KLEINSCHALIG

Slovenië draait niet om grote resorts. Om het echte Slovenië te ervaren, zijn kleinschalige accommodaties de beste keuze. Bij Mijn Slovenië richten we ons daarop.

DE LONGEN VAN EUROPA

Slovenië draait helemaal om de natuur en er is genoeg voor iedereen, want Slovenië is het op twee naast meest beboste land van Europa en een derde van het land is beschermd natuurgebied..

'SAFE TRAVELS' KEURMERK

Slovenië is één van de eerste landen die het keurmerk Safe Travels van het World Travel and Tourism Council (WTTC) heeft ontvangen voor standaarden voor gezondheid en hygiëne.

'Vermijd de drukte' Reisvoorstellen

Gebruik de filter 'Vermijd de drukte' in de Reizenzoeker om de reisvoorstellen te zien die je naar de rustigste plekken brengen in 2021.

Mijn Slovenië is een reisspecialist.

Geen enkele andere touroperator uit Nederland of België kent Slovenië zo goed als wij.

Wij hebben Mijn Slovenië gecreëerd om je naar het authentieke Slovenië te brengen. Het verhaal van Mijn Slovenië is een persoonlijk verhaal. Passie verbindt ons werk. Een passie voor pure natuur, voor goed eten en een goed glas wijn. Verliefd worden en verliefd blijven op een plek.

Verspil geen tijd meer met zoeken naar accommodatie, bezienswaardigheden en activiteiten met een wow-effect. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt.

Kleinschalige accommodaties

Slovenië is een klein en authentiek land. Dat ervaar je het beste in kleinschalige accommodaties en daarom vind je die in ons aanbod. We hebben heel verschillende type accommodaties in ons aanbod, bijvoorbeeld hotels, toeristenboerderijen, appartementen en glamping accommodaties. Wij bieden accommodaties in vier verschillende prijs categorieën.

accommodatie Slovenie
reisplan Slovenie

Je hebt in je hoofd hoe je vakantie in Slovenië er ongeveer uit moet zien. Je weet bijvoorbeeld al een beetje wat je wilt zien en doen, je zoekt iets speciaals en wilt de reis die bij jouw wensen past.  Wij kunnen voor jou een reis samenstellen volgens je eigen wensen. Het maakt niet uit of je alleen reist, met zijn tweeën of met een grotere groep. Ook als je één van onze pakketreizen boekt, kijken wij of het past bij jou.

Je op vakantie sturen naar Slovenië is niet genoeg voor ons. Belangrijk is dat je vakantie geslaagd is. Daarom krijg je van ons een gratis reisplan met voor elke dag van je verblijf tips en praktische informatie. Het reisplan is het resultaat van onze passie voor en kennis van Slovenië.

Slovenie waterval

Onze gasten vertellen

Slovenië: veelzijdig, groen en lief

Slovenië is het op twee na meest beboste land van Europa en de biodiversiteit van het land is één van de hoogste ter wereld. Hier ervaar je wat echte natuur is. Het is ook één van de waterrijkste landen in Europa. Het is verrassend veelzijdig voor een klein land - bergen, zee, wijnregio's, hoofdstad en ondergrondse natuur in grotten op een uurtje rijden van elkaar.