Een ski-pas voor zes ski-centra

in en rond Julische Alpen

kanin

Bron: Kanin.si

Ski-centra in en om de Julische Alpen hebben de handen ineengeslagen en bieden vanaf dit ski-seizoen één skipas voor zes ski-centra. De pas kun je via Mijn Slovenië bestellen door een email te sturen naar [email protected]

De skipistes in Slovenië zijn niet erg lang, maar er zijn er wel veel, ze liggen dicht bij elkaar en ze zijn in gebieden die erg van elkaar verschillen. Dat maakt het interessant om tijdens een skivakantie meerdere centra te bezoeken. Hoewel dicht bij elkaar gelegen, kan het weer soms ook verschillen. Dus zijn de omstandigheden op één plek niet goed, dan kun je elders betere omstandigheden treffen.

Deelnemende ski-centra zijn Kanin-Sella Nevea bij Bovec, Vogel bij Bohinj, Krvavec bij Ljubljana, Kranjska Gora, Cerkno en Arnoldstein in Oostenrijk. Alles bij elkaar hebben de skigebieden 150 kilometer aan skipiste, 61 liften en honderd gegarandeerde skidagen.

Prijzen voor volwassenen voor een skipas beginnen rond de 65 euro voor twee opeenvolgende dagen. Kinderen en 65-plussers krijgen korting. De pas is geldig van 1 december 2018 tot 1 mei 2019.

Mark Koghee
Laatste berichten van Mark Koghee (alles zien)