/ Anderen over Slovenië /

SLOVENIË IS PERFECT IN DE WINTER.

Wij schreven het laatst zelf ook al, maar het is fijn om het door anderen bevestigd te krijgen; Slovenië is een perfecte winterbestemming.

Wie vindt dat nog meer: Jurgen Groenwals die er onlangs een artikel aan wijdde op wintersportgids.be.

,,Na onze trip doorheen Slovenië lijkt ons dit natuurschoon land wel eens een perfecte winterbestemming te zijn. Vele kleine skigebieden, schitterende en indrukwekkende natuur, vriendelijke mensen en alles snel en vlot bereikbaar vanuit een bruisend Ljubljana’’, concludeert het artikel.

 

winter wandelen, bestemming, Slovenie, bron MijnSlovenie

HOOFDSTAD ALS BASIS

De wintersportgids ervaarde ‘overweldigende en ruige natuur, kleine en authentieke skigebieden, vriendelijke en gastvrije mensen en heerlijk eten’. Ljubljana werd gekozen als uitvalsbasis voor de wintersportvakantie. Vanuit de hoofdstad werden de verschillende ski-gebieden snel bereikt.

winter, ski, bestemming, slovenie, bron MijnSlovenie

Op wintersportgids.be lees je over Krvavec (‘naar Sloveense normen een relatief groot skigebied’), Cerkno (‘het ideale familiegebied’), Rogla (zou wel eens alle type skiërs kunnen verrassen’) en Bohinjska Bistrica waar er gewandeld werd met sneeuwschoenen (‘adembenemend mooi’).

Lees hier het hele verhaal.

ONZE KIJK:

In grootte legt Slovenië het af tegen de bekende skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland, maar het gebrek aan grootte wordt gecompenseerd door de adembenemende natuur, de authenticiteit van de skigebieden en de warme familiale sfeer.

winter, bestemming, slovenie, bron MijnSlovenie

Hier kan je onze Sloveense ski top 5 zien.

Laatste berichten van Tina Batistuta (alles zien)