Mijn Slovenië voor reisorganisaties (B2B)

// Welkom

Mijn Slovenië is de enige gespecialiseerde tour operator voor Slovenië in Nederland en België. Ons team bestaat uit Nederlanders en Slovenen die door jarenlange persoonlijke en professionele ervaring het land van binnenuit kennen.

Waarom met ons werken?

  • Ons aanbod bestaat uit meer dan 150 accommodaties en tientallen verschillende activiteiten. Ook bieden we onze eigen fiets- en wandelroutes met routebeschrijvingen en GPX.
  • Wij bezoeken de accommodaties uit ons aanbod regelmatig persoonlijk (ongeveer elke twee jaar) en doen dan een kwaliteitsinspectie.
  • We hebben een persoonlijke benadering. Zo gaan wij om met onze klanten, onze aanbieders en dus ook met tour operators.
  • We bieden eerlijke prijzen voor onze klanten, maar ook voor onze aanbieders.
  • Wij hebben ook aanbod in Kroatië en het is mogelijk beide landen te combineren.

Neem contact met ons op en stuur een email: ontdek (at) mijnslovenie.com.

// Hoe werkt het?
// Mogelijkheden
// Prijzen en commissie
// Contact
natuurvakantie Slovenie Kolpa
culinarreis_Slovenie_wijn
fietsen bohinj trekkinfiets
Brda
Krvavec - ski lifts
natuurvakantie Slovenie actieve vakantie
Bela Krajina, natuurvakantie Slovenie zuid
duurzaam Slovenie natuur
wintersport Slovenie
herfstreis Slovenie boerderij
dorp duurzaam Slovenie
vogel, sneeuw, J. van Zoest
Vodnikov dom na Velem Polju, bron J. Zoest, MijnSlovenie

Veelgesteelde vragen

Is Mijn Slovenië een DMC voor Slovenië?

Ja, eigenlijk zijn wij een DMC voor Slovenië en een outgoing tour operator met directe klanten en een incoming tour operator voor Slovenië. Hoe je het ook noemt; wij voeren bijna alle soorten van tour operating uit voor Slovenië.

Dat brengt veel voordelen - directe contracten, gedetailleerde kennis over het land en goede contacten. Wat nog niet in ons aanbod te vinden is, kan toegevoegd worden. Wij kennen ook de wensen van Nederlandstalige klanten en wat ze in Slovenië leuk vinden. Daarom hoef je niets opnieuw uit te vinden.

Welk type accommodaties bieden jullie in Slovenië?

Wij bieden ruime keuze uit verschillende type accommodaties in Slovenië, zoals hotels, pensions, glamping, appartementen, camperhuur, etcetera. Wij bieden nagenoeg alle type accommodaties aan, behalve kampeervakanties.

Welke bestemmingen zijn in Slovenië te kiezen?

In ons aanbod kun je alle bestemmingen van Slovenië vinden. Het meest beroemde Sloveense meer van Bled en het grootste meer van Slovenië, het meer van Bohinj, en het outdoor walhalla in de Soča vallei. Steden Ljubljana en Maribor. Wijnregio's Brda en Vipava vallei. Karst regio's met grotten, zoals de grotten van Postojna, en de kust met het plaatsje Piran. Maar onze specialiteit zijn ook de minder bekende regio's. Daar vind je vaak betere prijzen, veel authenticiteit en een echt gevoel van ontdekken. Ontdek alle bestemmingen van Slovenië hier.

Zijn er directe vluchten naar Slovenië?

Er zijn directe vluchten naar Slovenië vanuit Amsterdam en Brussel. Slovenië is ook prima te bereiken met een auto of trein. Lees hier meer over reizen naar Slovenië.

Doet Mijn Slovenië de bestemming Kroatië op dezelfde manier?

Mooie besede heeft twee merken: Mijn Slovenië een Mijn Kroatië. Wij zijn begonnen met Mijn Slovenië. Mijn Kroatië is later toegevoegd en is nog een work-in-progress. Het doel is om ook voor Kroatië alles te bieden - alle soorten reizen, accommodaties, activiteiten en ook de minder bekende regio's van het land.

Wat maakt Mijn Slovenië anders dan andere reisorganisaties of Slovenië DMC's?
  • Mijn Slovenië kent de Nederlandse en Belgische markt - Sloveense DMC's hebben die kennis niet.
  • Wij hebben directe contracten met accommodaties, aanbieders van activiteiten en transfers. In ons aanbod zie je ook een aantal pakketten die andere tour operators samengesteld zijn, maar die bieden wij aan onze B2B partners niet aan.
  • Het aantal bestemmingen die wij bieden is veel groter dan alleen de hotspots. Wij bieden eigenlijk geheel Slovenië behalve de regio's waar nog te weinig accommodaties zijn.
  • De activiteiten in onze aanbod zijn het resultaat van jaren onderzoek en vaak ook alleen te vinden bij ons. Soms vinden wij een gewoonte van Slovenië of een plek zo bijzonder dat wij zelf een persoon vinden die het aan reizigers wil laten zien.
  • Onze kennis van Slovenië gaat ver - van contacten tot de beste wandel- en fietsroutes voor de Nederlandse of Vlaamse smaak.