Uitgelegd: over Mijn Slovenië

  • We kennen Slovenië en we kennen jou: We hebben een selectie gemaakt van speciaal en kwalitatief aanbod, we kennen de aanbieders persoonlijk en hebben ze gecontroleerd.
  • Gratis: reisplan op maat: Wij maken een dag-tot-dag schema voor je met advies en ideeën voor dagtrips en bezienswaardigheden, gebaseerd op jouw interesses. Daarnaast krijg je veel praktische tips, zoals routes, zwemplekjes en restaurants.
  • Flexibele boekingsopties en voorwaarden: Je kunt alles ineens betalen of 30 procent bij het boeken en de rest pas later.  Als je de reservering annuleert, betalen wij het geld terug (volgens de algemene voorwaarden). Bekijk Zorgeloos boeken voor meer informaties.
  • Goed geregeld: We hebben veel gedaan aan garantieregeling, online veiligheid, eerlijke voorwaarden, verschillende verzekeringen, etcetera.

We zijn graag transparant over ons werk. We informeren je daarom niet alleen over hoe het boeken werkt, maar ook over hoe wij werken en wat te doen als er iets mis gaat. We hebben op voorhand al verschillende dingen geregeld om ervoor te dat je een zorgeloze vakantie hebt. En we hebben ook dingen geregeld voor het geval er problemen zijn. Lees hier onze voorwaarden en lees over welke risico's we al voor je afgedekt hebben.

Hier kun je de officiële data over Mijn Slovenië vinden.

Mis jij hier nog iets belangrijks, laat het ons dan weten.