Goed geregeld

De aanbieder ontvangt het geld een paar dagen voor of net na jouw aankomst. Laat het ons daarom direct weten als er iets niet in orde is. Omdat we de aanbieders zelf bezoeken en controleren, gaan we er niet vanuit dat dit voor zal komen, maar we kunnen nu eenmaal niets uitsluiten.

// Garantieregeling

We  verkopen eigen arrangementen, dus is het garantiefonds nodig. Wij zijn lid van Garantiefonds SGR als de brand die een onderdeel van de reisorganisatie Riksja Travel maakt.

Onder de garantieregeling vallen uitsluitend op de Nederlandse markt aangeboden en afgesloten reisovereenkomsten die als touroperator producten kunnen worden aangemerkt. De garantie geldt alleen voor pakketreizen. Volgens EU regelgeving vallen vervoer, accommodatie en overige toeristische diensten in drie verschillende categorieën. Er is pas sprake van een pakket als in hetzelfde aanbod, in dezelfde rekening en in dezelfde betaling tenminste twee elementen van tenminste twee verschillende categorieën zitten.

// Lid van ANVR

Wij zijn aangesloten bij de ANVR als een onderdeel van Riksja Travel.

// Cyberveiligheid

Cyberveiligheid is belangrijk voor ons:

  • We hebben extra beveiligde hosting. Dat kun je zien aan ons webadres dat begint met https:// en niet met http://.
  • We bewaren geen credit- of debet card gegevens of vergelijkbare gevoelige informatie.
  • De betaling gebeurt via factuur en niet online. Voor wie met een creditcard wil betalen, sturen wij een Paypal link.

// Aansprakelijheid

Wij verkopen de reis of activiteit en wij garanderen dat de aanbieders goede aanbieders zijn. Toch kan er altijd iets mis gaan.

  1. Als er iets gebeurt, dan is de lokale aanbieder primair verantwoordelijk. Probeer het probleem eerst op te lossen met de lokale aanbieder.
  2. Als dit niet lukt, dan zullen wij je helpen. Bel +31 702173002 voor spoed of stuur een email naar ontdek (at) mijnslovenie.com

Als je denkt dat wij verantwoordelijk zijn; we hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor touroperators.

// Politieke onrust, terrorisme, calamiteiten

Slovenië is een klein, veilig en politiek stabiel land. De kans op rellen en terrorisme is klein, maar wij hebben ook terrorisme-dekking in de Bedrijfsaansprakelijkheidverzekering. Verder bieden wij de dekking van de Calamiteitenfonds als een onderdeel van Riksja Travel.