Mijn sLOVEnië ebooks collectie.

Ga goed geïnformeerd op reis in Slovenië met één van onze ebooks. MijnSlovenië brengt een serie ebooks uit die je hier gratis kunt downloaden.

Wij van MijnSlovenië laten je graag goed kennismaken met Slovenië. Omdat een goede reis begint met goede reisinformatie, hebben we ebooks gemaakt die jou door Slovenië kunnen gidsen. Elk boek behandelt een thema in een bepaald gebied.

We beginnen met ebooks over wandelroutes, geschreven door onze wandelauteur Han Vroon. Han is een fervent wandelaar en hij heeft al vele paden in Slovenië verkend. Al jaren documenteert hij zijn tochten in Slovenië. Vele wandelingen van Han kun je hier op mijnslovenië.com lezen en een deel is nu dus ook gebundeld in ebooks.

De ebooks kun je downloaden voor je eigen e-reader, tablet of telefoon of printen op A4 formaat. We hebben de ebooks uitgebracht in PDF-formaat, zodat ze bruikbaar zijn voor alle media. Bezoekers van de website kunnen de ebooks gratis krijgen als ze hun emailadres achterlaten. Naar dit adres zullen wij eerst het ebook sturen en later af en toe ook informatie over Slovenië en nieuws van MijnSlovenië.

De eerste boeken gaan over wandelroutes in de Soča Vallei en in de omgeving van Bohinj. We hopen dat er later meer ebooks volgen over andere gebieden.

 

BOHINJ WANDELROUTES
EBOOK
SOCA VALLEI WANDELROUTES
EBOOK