Hoe werkt het bij Mijn Slovenië?

Voorbeeldreizen & Op maat

Ons aanbod wordt regelmatig uitgebreid. In de Reizenzoeker vind je onze (voorbeeld)reizen. Je ziet hier wat bij de gegeven reis is inbegrepen en welke prijs hier bij hoort. Je kunt ons vrijblijvend om een offerte vragen. Dan maken we een offerte voor de specifieke (voorbeeld)reis van je interesse. De offerte is dan aangepast aan jouw reisgezelschap, reisdata en wensen.

Wil je een reis uit de Reizenzoeker aanpassen? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld als je de offerte aanvraagt. Of heb je specifieke wensen voor jouw vakantie? Geef ons dan jouw wensen, reisgezelschap, reisdata en eventuele budget door, zodat we een reis op maat voor je kunnen maken.

In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om diverse reizen direct zelf online te boeken.

Prijzen

Wij hebben directe contracten met de aanbieders van accommodaties, activiteiten en vervoer. Daarom zijn onze prijzen scherp en zorgen wij ook voor een eerlijke prijs voor de aanbieder.
Alleen toeristenbelasting wordt apart (bij aankomst) betaald.  Er zijn geen verborgen kosten die je later nog moet voldoen.

Wanneer wij onze lokale aanbieders bezoeken, letten we ook op de prijs/kwaliteit verhouding.

Boeken

Je hebt een offerte van ons ontvangen en besluit dat je die wilt boeken. Je geeft dit per email (of eventueel telefonisch) aan ons door. Wij nemen dan contact op met de aanbieders van de accommodaties, activiteiten en/of vervoer. Binnen een paar dagen ontvang je van ons de bevestiging en de factuur voor de aanbetaling die tevens de officiële bevestiging van boeking is.

De aanbetaling bedraagt 30% van het totaalbedrag. Het overige deel moet uiterlijk 35 dagen voor de aankomstdatum worden betaald. Als je minder dan 60 dagen van tevoren boekt, moet je direct het gehele bedrag voldoen. Je krijgt van ons een herinnering per email wanneer het tweede deel moet worden betaald. Alle betalingsbevestigingen en herinneringen worden per email verstuurd. De vouchers van je boekingen krijg je met het reisplan op maat van ons. Lees ook onze reisvoorwaarden met regels omtrent annuleren. Wij hebben ook een garantieregeling.

Je kunt betalen:

  • Per factuur / overschrijving per bank
  • Creditcard: als het nodig is voor je reisverzekering, kun je met creditcard betalen. Wij sturen je dan een Paypal link. Bij een betaling met creditcard moet het gehele bedrag worden betaald; je kunt dan niet in twee delen betalen. Daarnaast betaal je 2% kosten (van het totaalbedrag) voor betaling via PayPal. De reguliere kosten zijn 4%, maar wij dragen daarvan de helft.

Wat gebeurt er met mijn geld tijdens het boeken?

Als je de betaling afrondt, ontvangt Riksja Travel (eigenaar van mijnslovenie.com) het geld. Als je de reservering annuleert, betalen wij het geld terug (volgens de algemene voorwaarden). Wij betalen de aanbieder binnen 21-14 dagen voor de aankomstdatum. Sommige aanbieders krijgen ook van ons al een voorschot (als jij de aanbetaling doet), omdat dit hun beleid is.

Als er op de dag van aankomst iets mis is (de situatie is niet zoals beschreven in het aanbod), bel ons dan op +31 702173002 zodat we direct een oplossing kunnen proberen te vinden. Dit telefoonnummer is alleen voor noodgevallen zoals voor het blokkeren van de betaling aan de aanbieder en niet voor andere klachten.

Reisplan op maat

Uiterlijk drie weken voor de aankomstdatum krijg je van ons een reisplan op maat. Het reisplan is een aanvullende service van ons en is gratis. Het reisplan geeft je tips voor dagtrips, bezienswaardigheden, activiteiten en zwemplekjes. Daarnaast krijg je praktische informatie over bijvoorbeeld parkeren, restaurants en binnen-activiteiten in geval van een dagje slecht weer.

In het reisplan vind je ook de vouchers voor je boeking(en) en belangrijke informatie over je boeking(en), zoals telefoonnummers en boekingsnummers van transfers.

Het reisplan wordt alleen gemaakt voor de dagen die via ons zijn geboekt. Dat geldt voor de dag van check-in tot en met de dag van check-out.